Den Helder

Rustige jaarwisseling voor het ziekenhuis

Den Helder – De jaarwisseling is bij de Noordwest Ziekenhuisgroep naar eigen zeggen redelijk rustig verlopen. Op beide locatie was het niet bijzonder druk. In Alkmaar was het te vergelijken met een reguliere zaterdagavond (in deze tijd), in Den Helder was het naar verhouding iets drukker, maar goed te doen.

In Alkmaar zijn geen vuurwerkslachtoffers binnengebracht. In Den Helder is een minderjarige behandeld die gewond is geraakt bij het carbidschieten (letsel door deksel).

Daarnaast zijn in Alkmaar negen personen behandeld voor alcoholintoxicatie: 1 minderjarige, de rest meerderjarig. Op locatie Den Helder zijn twee personen behandeld met alcoholintoxicatie: 1 minderjarige en 1 meerderjarige.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

2 reacties

  1. nou meneer de Boer, volgend jaar maar een totaalverbod op uw gehate alcohol instellen in Den Helder met al die gevallen van alcoholintoxicatie…..

    1. Gelukkig nieuwjaar RB! Ik wens je een positief-kritische houding toe voor 2022.

Back to top button
%d bloggers liken dit: