Den Helder

Zeven vuurwerkslachtoffers bij Noordwest Ziekenhuisgroep

Den Helder – Het Noordwest Ziekenhuis heeft tijdens de jaarwisseling in totaal zeven vuurwerkslachtoffers behandeld. Op locatie Alkmaar zijn vijf patiënten met vuurwerkletsel gezien, waarvan twee met verwondingen aan de hand, twee met oogletsel en 1 met een brandwond. Verder was er geen geen grote toeloop.

Op de locatie Den Helder zijn ook twee patiënten gezien met oogletsel. In Den Helder was het daarnaast wel behoorlijk druk met reguliere patiënten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

8 reacties

  1. Landelijk verbod en zwaar straffen , strafmaat opnemen in de wet wapens en munitie en dien overkomst fikse straffen uitdelen.

  2. Zo is dat. Alles waar de Nederlanders lol in hebben verbieden. Of alleen na een vergunning (denk aan Julianadorp Power Festival wat helaas niet is doorgegaan). Aanvragen van vergunningen dusdanig moeilijk maken zodat men afhaakt. Laat die mensen toch lekker vuurwerk afsteken met oudjaar.

    1. Wanneer Julianadorper Power Festival niet door mag gaan wegens stikstof uitstoot en de motorcrossers nite mogen crossen wegens geluidsoverlast overlast. Waarom mag er dan een goga hoeveelheid stikstof , fijnstof en andere rotzooi dmv van vuurwerk de lucht in worden geblazen. En over de geluidsoverlast nog maar te zwijgen.

      1. Ja hoor, gewoon alles waar iemand last van heeft verbieden. Honden, katten en paarden verbieden ivm poep-overlast. Wielrennen op de openbare weg verbieden want daar hebben “we” ook last van. Wandelen in de natuur ook maar verbieden want daar hebben de vogeltjes last van. Muziekfestivals verbieden want die zorgen ook voor overlast. En ga zo maar door. Is dat wat u wilt? Of wil u alleen verbieden waar u last van hebt?

  3. Met je eens Jantje, helmplicht voor snorretje terwijl je aan alle kanten ingehaald wordt door elektrische snelfietsen, niet roken op je werkplek of in de kroeg en uiteindelijk verbieden ze ook dat vuurwerk nog wel. Eerlijk is eerlijk dat geknal al weken van te voren komt mij flink de neus uit maar om het nu te verbieden.. Je mag naar school, werken en daarna snel overlijden dan hoeven ze ook niet al te veel pensioen uit te keren. Niet te veel lol maken in de tussentijd! In plaats van het volk een beetje te piepelen zou de overheid zich moeten bezig houden met het besturen van het land, dat gaat ze al niet goed af. Maargoed we laten ons het allemaal maar aandoen, er zit weinig vechtlust meer in dit ooit zo fiere volk.

Back to top button
%d bloggers liken dit: