Hollands Kroon

Bezoek de fractievergadering van PvdA en CDA

Advertentie:

Anna Paulowna – De openbare fractievergadering van de PvdA Hollands Kroon vindt deze maand plaats op woensdag 12 februari, om 20.00 uur in MFA De Ontmoeting, aan De Verwachting 1 in Anna Paulowna. Besproken worden de agendapunten van de komende raadsvergadering, de Regionale Energie Strategie, jeugdzorg en het gebiedsplan Wieringermeer.

Belangstellenden en insprekers zijn van harte welkom. Bij aankomst wel even bellen naar 0651370126.

CDA
Op woensdag 19 februari vergadert de fractie van CDA Hollands Kroon. Zij doen dit in de Hippolytuskerk te Hippolytushoef, Kerkplein 17 (begane grond). De vergadering is openbaar en begint om 20.00 uur. In de vergadering wordt de agenda voor de raadsvergadering van donderdag 27 februari besproken.

De agenda voor deze raadsvergadering is bij het verspreiden van dit bericht nog niet bekend. De verwachting is dat enkele principe verzoeken voor de huisvesting van tijdelijke medewerkers aan de orde komen. De stukken voor de raadsvergadering zijn (binnenkort) te vinden op de website van de gemeente. Ook wie met de fractie over andere onderwerpen wil spreken is van harte welkom.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button