Hollands KroonVideo

Koninklijke Onderscheiding voor brandweermannen Winkel

Winkel – Het brandweerkorps uit Winkel hield vrijdagavond haar jaarafsluiting in Onder de Kastanje. Samen met familie en vrienden keek het korps uit Winkel terug op het jaar 2019 en werden bijzonderheden en speciale momenten besproken.

Op deze mooie avond werden tevens aan verschillende brandweervrijwilligers oorkonden uitgereikt en leden in het zonnetje gezet. Voor twee vrijwilligers was het dan ook een verrassing toen burgemeester Rian van Dam aanwezig was in de zaal. Na mooie woorden en enkele anekdotes kregen de brandweermannen Klaas Willem van der Molen en Richard Praat, voor 21 jaar dienst als vrijwilliger van de brandweer, een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt uit handen van de burgemeester.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button