Den HelderUitgaan

Winter open huis Triade, zien ,doen en beleven

Advertentie:

Den Helder – Het Winter open Huis van Triade vond zaterdag plaats onder een lekker bijna zomers zonnetje. Iedereen was welkom om kennis te maken met de cursussen van Triade. Een instrument uitproberen, een workshop volgen of zelf iets moois maken in één van de ateliers, het kon allemaal.

Het eindconcert werd een feestje van de muzikanten met het publiek (DHfoto)

De middag werd afgesloten in de grote zaal op de eerste verdieping, alle docenten kwamen hier samen om muziek te maken. Als vanouds maakten ze hier een gezellig feestje van waarbij het publiek eerst werd opgewarmd om vervolgens mee te doen in het muzikale einde van dit Open Huis. Ook diverse kunstwerken werden live tijdens het concert gemaakt door de docenten van de diverse ateliers.

Het was de hele middag gezellig met veel bezoekers. Diverse kinderen en volwassen grepen de kans aan om met het creatieve aanbod van Triade kennis te maken. De muziek kwam je van alle kanten op gangen tegemoet en vele trotse makers liepen met hun zelf vervaardigde kunstwerken door het gebouw op zoek naar nog meer inspiratie.

Kunst werd gemaakt tijdens het eindconcert van de docenten (DHfoto)
Jazz ensemble mocht zich verheugen op genietende bezoekers (DHfoto)
Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button