Den Helder

Crowdfunding voor Bar Style na inbraak

Den Helder – Zure gezichten maandag bij de eigenaren van Bar Style, gevestigd aan de Breewaterstraat in Den Helder. Onverlaten hebben het café zonder toestemming bezocht, ingebroken en een zooitje achtergelaten. Om de schade enigszins te beperken is nu een crowdfunding gestart.

De inbraak moet maandag rond 05:00 uur hebben plaatsgevonden. De achterdeur is geforceerd en de inbrekers hebben ongeveer 40 flessen drank weten buit te maken. De eigenaren hebben hiervan aangifte gedaan bij de politie, maar er is nog niemand aangehouden.

“Bar Style heeft het al moeilijk ten gevolge van de lockdown en coronamaatregelen. Nu hebben ook nog eens een zooitje onverlaten deze morgen ingebroken en een hoop dure drank gestolen en de achterpui gesloopt om naar binnen te komen”, vertelt Joel van der Kraan. “Allemaal vervelend en een hoop extra zorgen in deze tijd voor deze ondernemers. We hopen ze op deze wijze een extra steuntje in de rug te geven in deze bizarre tijd en dat we straks na de lockdown weer bij ze langs kunnen komen.”

“Doneer naar liefde en doneer wat je kan, elke cent telt!”, aldus de initiatiefnemer van de crowdfunding. “We hopen zo de moed hoog te houden voor onze lieve Heinz en Fred, ze verdienen het ons en hunzelf nog jaren plezier, gezelligheid en liefde te geven op het geliefde Breewaterplein.”

Klik hier om te doneren

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

5 reacties

  1. Ik zou de crowdfunding ook even onder de aandacht brengen van het Noord-Hollands dagblad en de andere krantjes. Hoe meer mensen het weten…

  2. ik ben ook door zulke gasten bezocht en meerder inwoners met mij heb ik begrepen. de politie heeft hier geen tijd voor om te onderzoeken zeggen ze dus we moeten het maar aanvaarden dat dit normaal wordt.

  3. Het gaat al heel goed we hebben bijna 985 euro opgehaald, het zou mooi zijn als we een bedrag met 3 nullen ophalen! 😊

    1. Het is gelukt we zitten over de 1000 euro, te weten 1040. Doneren kan nog tot begin maart, na 8 februari maken we het eerste bedrag namens jullie over. Dankjulliewel allemaal!

Back to top button
%d bloggers liken dit: