Hollands KroonPolitiek

Hollands Kroon digitaal in gesprek over groene warmte

Hollands Kroon – De gemeente Hollands Kroon werkt aan een groen warmteplan en de inwoners kunnen meepraten over hoe dat plan er precies uit moet zien. Vanavond (maandag 1 februari) houdt de gemeente een online bijeenkomst om vanaf 19.30 uur digitaal met elkaar in gesprek te gaan.

In 2050 gaat de aardgaskraan dicht. Daarom stapt Hollands Kroon over van grijze naar groene warmte. Dit betekent ook iets voor de inwoners. Verwarmen en koken gaat straks anders dan de meesten nu gewend zijn.

De bijeenkomst duurt tot ongeveer 21.00 uur. Aanmelden kan via duurzaam@hollandskroon.nl. Wie dit doet ontvangt vervolgens een e-mail met een aanmeldlink voor de digitale bijeenkomst.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button