Zakelijk

Nieuwe franchisenemer voor McDonald’s Den Helder McDrive

Advertentie:

Den Helder – McDonald’s restaurant Den Helder McDrive aan de Verkeerstorenweg heeft een nieuwe eigenaar (franchisenemer). Melvin Pach neemt dit McDonald’s restaurant over van zijn vader Richard Pach, die nog franchisenemer blijft van de zes andere McDonald’s restaurants in Noord-Holland.

Melvin Pach heeft de afgelopen jaren een pittig selectieproces bij McDonald’s Nederland doorlopen om nu zijn droom in vervulling te laten gaan; franchisenemer worden van zijn eerste McDonald’s restaurant. Melvin is niet van plan het bij één McDonald’s restaurant te laten. Hij heeft grote ambities en wil de komende jaren alle McDonald’s restaurants van zijn vader in Noord-Holland overnemen en verder uitbouwen met nog nieuwe restaurants.

Mijlpaal
Melvin: ”Ik ben er enorm trots op dat ik het eerste restaurant over mag nemen. Dat mijn avontuur als zelfstandig ondernemer mag beginnen in mijn geboorteplaats Den Helder maakt het natuurlijk extra speciaal. Vandaag (maandag 1 feb 2021, red.) is het ook precies 23 jaar geleden dat ik begon als medewerker bij McDonald’s Heerhugowaard. Begonnen als medewerker heb ik de afgelopen jaren alle functies in de restaurants doorlopen. Dat ik nu de kans heb gekregen om McDonald’s Den Helder Drive over te nemen van mijn vader is daarom een echte mijlpaal.”

Met de overname van McDonald’s restaurant Den Helder McDrive neemt Melvin ook het volledig personeelsbestand van ruim honderd medewerkers over. “De afgelopen vijf jaar ben ik Operations Director geweest van dit McDonald’s restaurant en nog zes andere restaurants. Mede hierdoor ben ik voor iedereen een bekend gezicht bij het restaurant in Den Helder en zal het personeel weinig merken van deze overname. Ook onze gasten zullen weinig merken van deze overgang, we zullen nog elke dag ervoor gaan om onze gasten de best mogelijke ervaring te geven in dit prachtige restaurant, ook in deze tijd met lastige Covid-maatregelen”, aldus Melvin.

McDrive
Wekelijks biedt McDonald’s Den Helder McDrive op ieder moment van de dag aan ruim 10.000 gasten een positief moment. Met gevarieerde keuzes en versbereide iconische producten, die door ruim 100 medewerkers met zorg worden bereid. Het streven naar kwaliteit en beleving staat centraal in alle facetten van de bedrijfsvoering. McDonald’s Den Helder McDrive bevindt zich aan de Verkeerstorenweg 2 en is gedurende de avondklok dagelijks geopend van 08:00 tot 20:40 uur. Zodra de maatregelen het weer toelaten zullen de openingstijden weer worden verlengd.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button