112

Brand in garage bij vrijstaande woning

Middenmeer – In een woning aan de Leeuwetand in Middenmeer werd dinsdagmiddag om 17.30 uur een brand ontdekt. Behalve de tankautospuit van Middenmeer werd ook de hoogwerker van korps Hoorn opgeroepen.

Ter plaatse bleek er een brand te zijn in de garage van de woning. Deze brand woedde achterin de garage, tegen het plafond, waardoor de brandweer enige moeite had om de brand te bestrijden. Om de brand te bestrijden heeft de brandweer sloopwerk verricht zodat ze goed bij de brand konden komen.

Na drie kwartier had de brandweer de brand volledig uit en alles gecontroleerd op mogelijke uitbreiding en konden ze retour.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button