GR2022DH

Oprichters Helder Onafhankelijk weer samen op de kandidatenlijst

Adverentie

Den Helder – De oprichters van Helder Onafhankelijk staan weer samen op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Marc Nihot, Rachel Post en Cor Jan de Kleijn staan, in die volgorde, op de eerste drie plekken. Post en De Kleijn deden vier jaar geleden nog mee namens Sociaal Lokaal. Toen haalde zowel die partij als Helder Onafhankelijk geen zetel. Nu bundelen zij de krachten met Nihot.

Alle drie zaten eerder in de gemeenteraad van Den Helder. Ervaring is er ook verder op de lijst, zo zijn oud-commissieleden Edwin Dieleman en Raymond Pieters ook weer vertegenwoordigd. De partij wil de komende vier jaar een aantal belangrijke discussies gaan voeren: Zo is de raad de afgelopen vier jaar tekort geschoten wat betreft de WMO, moet de bouw van het stadhuis op Willemsoord worden gestopt en moeten de verantwoordelijkheden van verbonden partijen als Zeestad en Port of Den Helder weer teruggebracht worden naar de raad. Ook mag er volgens Helder Onafhankelijk geen tweedeling in de samenleving ontstaan door het coronavirus.

Kandidatenlijst
1. Marc Nihot
2. Rachel Post
3. Cor Jan de Kleijn
4. Chris van der Sluijs
5. Anita Boutee
6. Raymond Pieters
7. Yvonne van der Star
8. Erwin Dielemans

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

2 reacties

  1. Ja hoor, daar is ze weer: Rachel Post! in hoogst eigen persoon De hardnekkigheid waarmee ze probeert terug te keren in de gemeenteraad is zowel stuitend als bewonderenswaardig….

Wellicht ook interessant

Back to top button
%d bloggers liken dit: