Cultuur/NatuurDen Helder

Eerste expositie Kunsthal 45 op nieuwe locatie

Den Helder – Kunsthal 45 zal vanaf 12 februari om 15.00 uur haar eerste expositie genaamd “Small Medium Large” vertonen op de nieuwe locatie in de voormalige H&M in de Kroonpassage. De opening zal worden verricht door Fotigui Camara, wethouder cultuur te Den Helder. De expositie werd samengesteld door Co van Gasteren, Sjaak Kooij en De IJssalon.

Small Medium Large zal te zien zijn tot 9 april en is geopend donderdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is vrij. Small Medium Large is de eerste expositie van Kunsthal 45 in de voormalige H&M, Kroonpassage 36 te Den Helder: “Na negen jaar aan de Koningstraat 43-45 is dit een prachtige tussenstop op weg naar ons einddoel: de Kunstkelder Den Helder onder de voormalige V&D”, aldus de organisatie.

De titel behoeft geen uitleg, ware het niet dat kunstenaars toch altijd wegen vinden om daar hun eigen visie op te geven. Bezoekers zullen dan ook naast letterlijke verwijzingen meer associatieve werken vinden die bijvoorbeeld maatvoering als onderwerp hebben of die de kijker zelf laten invullen wat de relatie is met de titel. Hoe dan ook: Het zijn werken van 21 kunstenaars met beelden, installaties, objecten, schilderijen, tekeningen en fotografie.

Deelnemende kunstenaars:
Aaron van Erp, Angelica Falkeling, Anita Mandemaker, Bart van Pols , Beth Namenwirth, Co van Gasteren, Emo Verkerk, Frans van Tartwijk, Guda Koster, Ian Skirvin, Jean Philippe Paumier, Larisa Zvezdochetova, Larissa Esvelt, Maria Glandorf, Niels Broszat, Paul Blanca, Peer Vink, Peter Bes, Roland Sohier, Rudy Klomp, Sjaak Kooij.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button