Hollands KroonPolitiek

Openbaar fractieoverleg PvdA en GroenLinks Hollands Kroon

Hollands Kroon – De fracties van de PvdA en GroenLinks Hollands Kroon houden op respectievelijk 8- en 6 februari een openbaar fractieoverleg waar inwoners zich voor kunnen aanmelden.

Op maandag 6 februari, van 19.30 tot 22.00 uur, zijn inwoners welkom bij GroenLinks Hollands Kroon in de burgemeesterskamer van de Cultuurschuur aan het Loggersplein 1 in Wieringerwerf. De openbare fractievergadering van de PvdA Hollands Kroon vindt plaats op woensdag 8 februari in MFA DE Ontmoeting, De Verwachting 1, Anna Paulowna. De aanvang is om 20.00 uur.

Beide partijen gaan het onder andere hebben over de raadsvergadering van 16 februari aanstaande. Op de agenda staat onder andere het bestemmingsplan voor het Dahliapark in Winkel en enkele kadernota’s van verbonden partijen als de Omgevingsdienst en de Veiligheidsregio.

Aanmelden voor het overleg met de PvdA kan via 06 51 37 01 26. GroenLinks vraagt belangstellenden zich te melden via groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button