Hollands Kroon

Water Natuurlijk in actie voor het klimaat op de Noord-Hollandse politieke verplantdag

Hollands kroon – De zorgen voor de natuur en de landbouw zijn zeer actueel. De biodiversiteitscrisis is net zo urgent als de klimaatcrisis. Daarom is het belangrijk dat er meer aandacht komt voor méér natuur en méér bomen. Op 4 februari steken leden van Water Natuurlijk de handen uit de mouwen voor meer bomen in Slootdorp. Het zal plaats vinden in de Bosje langs de N240, 1774 NM Slootdorp, Noord-Holland van 10.00 tot 14.00 uur.

Sinds 2020 zijn er al meer dan een miljoen bomen en struiken verplant. Politieke partijen zijn uitgenodigd mee te helpen kansarme boompjes een tweede kans te geven met de vrijwilligers. Op 4 februari steken Saskia Borgers met de leden van Water Natuurlijk de handen uit de mouwen op de Politieke Verplantdag: politici en vertegenwoordigers verplanten kansarme bomen voor een tweede kans voor klimaat en biodiversiteit. Niet praten, maar doen!

Kom ook in actie voor klimaat en biodiversiteit! Aanmelden kan via deze link.

In elke provincie is er op 4 februari een verplantdag waar politieke partijen aan kunnen haken. Lees meer op: https://meerbomen.nu/politiekeverplantdagen/

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button