112

Doorgereden na omverrijden verkeerszuilen

Adverentie

Den Helder – De politie kreeg in de nacht van zaterdag op zondag een melding van een aanrijding op de Texelstroomlaan. Nabij de kruising met de Brakkeveldweg/Nieuweweg was een bestuurder over de middengeleider gereden en had twee verkeerszuilen omver gereden. Hierna was de bestuur(d)(st)er verder gereden.

Omdat de auto aan de voorzijde dusdanig kapot was, konden agenten eenvoudig het spoor volgen en troffen in de Diezestraat – aan het einde van het oliespoor – een voertuig met schade aan. Echter stond deze op naam van een bedrijf, zodat ze vannacht niet konden vaststellen wie er gereden had. Onder de auto lag ook een olieplas.

Thans bestaat een vermoeden wie gereden heeft, alleen is deze persoon niet aangetroffen. Het bedrijf op wiens naam de auto staat is op de hoogte gesteld. De kosten van het herstellen van de verkeerszuilen alsmede van het opruimen van het oliespoor zullen worden verhaald op de veroorzaker.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button