Hollands KroonVideo

Gevaarlijke situaties op wegen

Advertentie:

Westerland – Op verschillende wegen is het goed uitkijken geblazen in verband met de vele regenval de laatste tijd. De bermen kunnen het water niet meer verwerken. Dit is ook het geval op de N99 die van Den Oever naar Den Helder loopt. Op deze Rijksweg bevindt op verschillende plaatsen water zowel op de weg als in de bermen.

Onder het viaduct bij Westerland staat het behoorlijk blank en stroomt water over de weg. Dit kan voor het verkeer gevaarlijke situaties opleveren. Bij de auto’s die passeren spat het water behoorlijk op.

Er is inmiddels een telefoontje naar Rijkswaterstaat gepleegd en deze gaat de situatie ter plaatse bekijken. Ondertussen blijft het even oppassen. Op het bijgevoegde filmpje is te zien dat er behoorlijk wat water over de weg stroomt.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button