Sport

Pieter Mulder weer terug bij Succes

Adverentie

Hippolytushoef – Na een afwezigheid van vier jaar komt Pieter Mulder per volgend seizoen weer de blauw zwarte kleuren van vv Succes verdedigen. Hij debuteerde in Succes 1 op zijn 15e, vervolgens speelde hij twee seizoenen in het eerste en viel al snel op in de regio als bovengemiddeld getalenteerde voetballer.

Na twee seizoenen wilde Pieter kijken of hij het op een hoger niveau ook aankon en koos ervoor om bij ZAP te gaan voetballen. Dit ging goed en er zat nog meer in het vat, waardoor hij na twee jaar Breezand naar Hollandia in Hoorn verhuisde. Daar bleef hij uiteindelijk 1 seizoen.

Pieter kreeg een aanbieding om in Friesland bij een zaterdag 3e divisionist te gaan voetballen, die kans kon hij niet laten schieten. Hij tekende bij ONS uit Sneek. Dit seizoen viel tegen, Pieter verloor het plezier in het voetballen en besloot per januari zijn contract in te leveren. Om het plezier in het spelletje terug te vinden en meer tijd over te houden voor zijn werk en andere dingen naast het voetbal, heeft Pieter na een goed gesprek ervoor gekozen terug naar de roots te gaan en bij ZIJN club Succes te gaan voetballen. Hij wil samen met de rest van de getalenteerde selectie iets moois neerzetten op Wieringen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button