Hollands KroonVideo

Schoonmaak Oude Beurs Begonnen (video)

Advertentie:

Middenmeer – Nog een keer de Oude Beurs, dat was wat Ad van der Veldt al lange tijd voor ogen had. 18 April is het zover en met ruim anderhalve maand voor de boeg is een team begonnen met opruimen en leeghalen van deze ooit zo legendarische poptempel.

Twee zeer grote containers zijn er zaterdag aan rotzooi uitgehaald en het resultaat mag er zijn; een ‘schone zaal’. De komende tijd is voor schilderen en herstellen en opbouwen, zodat het er straks weer spik en span uitziet.

Lees ook: Nog een keer Music & Party in de Oude Beurs

Op uitnodiging mocht Regio Noordkop alvast een kijkje nemen en sprak met Ad van der Veldt over de komende uitverkochte reünie op 18 april. Met de videocamera liepen we alvast even door de Oude Beurs.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button