SportVideo

Start Schelphorst competitie opwarming naar Meertour 2020

Adverentie

Wieringerwerf – De start van de NeCap Schelphorst competitie vond zaterdag plaats in Wieringerwerf. De wekelijks op zaterdag georganiseerde wielerwedstrijd is al jarenlang een opwarmer voor de Meertour.

38 Renners stonden aan de start en Bram Kras was de sterkste van de kopgroep, die een paar ronden voor het einde wegreed uit het peloton. Als tweede was het Mike Tesselaar, dankzij de winst in de tussensprint gaat hij aan de leiding van het puntenklassement.

Meertour-voorzitter Dave Kanbier blikte alvast vooruit op de komende 34e editie, die dit jaar start op 21 mei en breekt met een lange traditie. Het van oorsprong vierdaags wielerevenement is vanaf dit jaar teruggebracht naar drie dagen. Ook nieuw is dat de Meertour dit jaar niet alleen voor ploegen, maar ook open is gesteld voor individuele renners.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button