Den HelderZakelijk

Autoservice Verhaart wordt Autovakmeester

Den Helder – Voor Autoservice Verhaart is het nieuwe jaar begonnen met de voorbereidingen voor de start als Autovakmeester. Per 1 maart heeft Autoservice Verhaart zich aangesloten bij Autovakmeester en wordt daarmee trotse partner van de garageformule van Alliance Automotive Group Benelux. Hiermee blijft eigenaar Ruud Verhaart eigen baas en bieden ze dezelfde service aan de klanten, maar dan wel met extra ondersteuning en voordelen van Autovakmeester.

Ruud Verhaart is eigenaar van de Autoservice Verhaart en vertelt enthousiast waarom ze voor een partnerschap met de landelijke garageformule hebben gekozen: “Door ons aan te sluiten bij Autovakmeester, zijn wij klaar voor de toekomst. Het sluit naadloos aan op onze visie: het bieden van betrouwbare service en kwaliteit, transparant en met persoonlijk contact hoog in het vaandel. Doordat wij gebruik kunnen maken van inkoopvoordeel, technische ondersteuning, trainingen, landelijke campagnes en marketingondersteuning kunnen wij blijven doen wat wij altijd al deden: kwaliteit bieden voor een goed tarief! Daarnaast biedt het extra klantenvoordeel, namelijk 24 maanden garantie op onderhoud en reparaties. Het belangrijkste voor ons is: de klant is hiermee geholpen.”

Partner
Formule Manager van Autovakmeester, Ton Sieljes, is erg te spreken over Verhaart als nieuwe partner: “Echte vakmensen die weten waar ze het over hebben en wat ze doen. Deze professionele local hero is een echte toevoeging aan ons landelijk netwerk. Hun klanten weten dat goede service centraal staat.” De klanten van Autoservice Verhaart kunnen met alle automerken terecht in de moderne werkplaats met de beste meetapparatuur voor onderhoudsbeurten, APK keuringen en caravan & camperonderhoud.

Zij kunnen rekenen op 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties, Onderhoud en reparatie van alle merken, Uitsluitend gebruik van A-merkonderdelen, Onderhoud met behoud van fabrieksgarantie, Goed opgeleide en servicegerichte technici Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en 24/7 Europese pechhulp.

Toon meer

Famke Mulder

Dit bericht is geplaatst door Famke Mulder. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Famke richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via famke@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button