Uitgaan

De vrienden gaan digitaal: Rondo Digitalo

Den Helder – Optredens met publiek kunnen voorlopig nog niet doorgaan en daarom gaan de Vrienden van Den Helder online. Singer-songwriter Julia Zahra, storyteller Soufiane Moussouli en cabaretier Andries Tun-ru spelen zaterdagavond 13 maart live vanuit theater de Kampanje speciaal voor de Vrienden.

Ieder optreden duurt 20 minuten. De eerste voorstelling begint om 20.00 uur, maar de digitale zaaldeuren zijn al om 19.45 uur open. Zo kunnen de deelnemers ook andere vrienden online ontmoeten.

Rondo Digitalo is 60 minuten lang genieten van muziek, verhaal en cabaret vanuit de eigen woonkamer. Het digitale avondje uit wordt compleet met heerlijke hapjes en drank-jes uit de Vrienden Borrelbag. Deze wordt verzorgd door de Helderse jongens.

The Voice of Holland
Julia Zahra is bij het grote publiek bekend als winnares van The Voice of Holland in 2013. Zij brengt op 5 maart een nieuw album uit. Soufiane Moussouli laat een deel van zijn nieuwe voorstelling “Volgens mij ben ik een Jood” horen. Andries Tunru reisde vanaf november 2019 door het land met zijn voorstelling “Vlees, wal en schip”. Ook werd hij in 1 keer bekend als deelnemer van de Slimste Mens. Hij werd 2e afgelopen jaar.

Aanmelden kan via de website van de Vrienden van Den Helder.

Toon meer

Laura Konkelaar

Dit bericht is geplaatst door Laura Konkelaar. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Laura richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via laura@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button