Hollands KroonPolitiek

Openbare fractievergadering PvdA Hollands kroon

Hollands Kroon – PvdA Hollands Kroon organiseert een openbare fractievergadering op maandag 8 maart, 20:00 uur. Belangstellenden en insprekers zijn van harte welkom. Naast lopende zaken en actuele onderwerpen wordt de raadsagenda besproken. Ditmaal staan de renovatie van zwembad De Rijd en een krediet voor brandweerkazerne Middenmeer op het programma.

De cultuursector is hard getroffen door de coronamaatregelen. De gemeente Hollands Kroon is rijk aan verenigingen en organisaties die financieel in zwaar weer verkeren door de lockdown. Geen inkomsten door optredens, verhuur van oefenruimtes en dergelijke. Vorige maand heeft de raad het voorstel “Compensatie- en Herstelfonds Covid-19” aangenomen. De PvdA hoopt van harte dat goed gebruik gemaakt wordt van deze ondersteuning en dat hiermee voorkomen kan worden dat bepaalde voorzieningen het loodje leggen. Voorwaarden en aanvraagformulier zijn te vinden op de website van Hollands Kroon.

Aanmelden voor de fractievergadering kan via pvdahollandskroon@ziggo.nl

Toon meer

Famke Mulder

Dit bericht is geplaatst door Famke Mulder. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Famke richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via famke@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button