Den HelderZakelijk

Albert Heijn Meeuwenstraat Den Helder gaat verbouwen

Advertentie:

Den Helder – De Albert Heijn aan de Meeuwenstraat 2 in Den Helder sluit op donderdag 10 maart om 18:00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt grondig verbouwd en gaat op dinsdag 22 maart om 11:00 uur weer open. In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers en lekker eten. Er komen maar liefst zes zelfscankassa’s bij waardoor afrekenen nog sneller gaat.

Supermarktmanager Marcella Kooij: “Onze winkel wordt een flink stuk groter en krijgt een hele nieuwe en moderne inrichting. De bakkerij zit straks rechts achter in de winkel en bij de nieuwe markthal vind je alles voor ontbijt, lunch en borrel. We kijken erg uit naar de feestelijke opening op dinsdag 22 maart en zijn benieuwd naar alle reacties. Voor de eerste 2.500 klanten is er gratis iets lekkers.”

Het versplein biedt straks nog meer keuze, van bloemkool en avocado tot de lekkerste biologische en vega(n) producten. Ook vind je er verschillende verspakketten, verse maaltijden en maaltijdsalades. Bij de bakkerij komt de hele dag geurend vers brood uit de oven en bij de nieuwe markthal kunnen klanten kiezen uit een uitgebreid assortiment vleeswaren, kaas en tapas. Ook kun je daar terecht voor heerlijke vers gegrilde lekkernijen. “We hebben gewoon echt alles in huis”, vertelt Marcella Kooij.

Gemak
In de vernieuwde winkel wordt gebruik gemaakt van elektronische schapkaartjes met actuele prijsinformatie. Het aantal zelfscankassa’s wordt uitgebreid naar 15 waardoor afrekenen nog sneller gaat. “Als klanten liever bij een reguliere kassa willen afrekenen kan dat natuurlijk ook”, aldus de supermarktmanager. Bij Albert Heijn Meeuwenstraat vind je een groot assortiment A-merken en eigenmerk-producten en elke week zijn er heel veel Bonusaanbiedingen. Bovendien kun je kiezen voor Prijsfavorieten, dat zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: Julianaplein 9 in Den Helder en Schoolweg 15 in Julianadorp.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

4 reacties

  1. Schoolweg 15 Julianadorp in de buurt?
    AH nw den Helder doet niet meer mee?

  2. Degenen die liever met cash geld hun boodschapen inslaan, en dat zijn er nog heel wat, betalen straks de rekening: de rijen voor de reguliere kassa’s zullen alleen maar in lengte toenemen, want u begrijpt natuurlijk dat zoals altijd het één ten koste van het ander gaat. Nog een reden – naast de torenhoge prijzen die deze grootgrutter in de regel hanteert – om Albert Heijn te mijden….

    1. kom er gelukkig al jaren niet meer, vooral die aan de Meeuwenstraat is een verschrikkelijk filiaal 🙁

Wellicht ook interessant

Back to top button