Den HelderPolitiek

Wethouder Biersteker verlaat commissievergadering voortijdig

Den Helder – Wethouder Tjitkse Biersteker heeft de vergadering van de Raadscommissie Maatschappelijke Ontwikkeling dinsdagavond vroegtijdig verlaten. Tijdens de vergadering viel er toevallig met een harde klap een plafondplaat naar beneden, waar de wethouder erg van schrok. Zo erg dat zij naar huis ging. Kort geleden liet Biersteker weten dat zij aangifte heeft gedaan van bedreiging.

De vergadering dinsdagavond stond grotendeels in het teken van de WMO. CDA fractievoorzitter Harmen Krul was aan het woord toen er een harde klap door de raadszaal aan de Kerkgracht te horen was. Het bleek dat er een paar meter verderop een plafondplaat naar beneden was gevallen. Na een korte onderbreking vervolgde Krul zijn verhaal, onder andere met vragen aan wethouder Biersteker. Toen het haar beurt was om deze vragen te beantwoorden vroeg zij echter om een schorsing, om bij te komen van de schrik. Hierbij noemde zij de recente bedreiging aan haar adres. Na de schorsing had wethouder Pieter Kos haar plek overgenomen en bleek dat wethouder Biersteker naar huis was gegaan.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

6 reacties

  1. Van bestuurders die gepokt en gemazeld zijn in het politieke vak mag je verwachten dat ze voorop gaan in de strijd, niet dat ze zich uit het veld laten slaan door de eerste de beste omlaag komende plafondplaat, of ze nu recentelijk bedreigd zijn (door een ontevreden kiezer wellicht?) of niet. Zo winnen we de oorlog nooit….

    1. met de kattenbakvulling wat wij hier als bestuurders hebben winnen we helemaal nooit iets laat staan een oorlog…..

    1. Dat ben ik helemaal met u eens. Ze is dusdanig bedreigd dat ze aangifte heeft gedaan. Dat doe je niet zo maar en gaat je niet in je koude kleren zitten. En of het nu wel of niet je partij is, en of je het nu wel of niet met haar eens bent, je gaat niet iemand bedreigen. En dan zulke misselijke reacties plaatsen? Onbegrijpelijk!!

  2. Wie zegt dat het geen verkiezingsstunt is?

    Ze zijn tegenwoordig tot alles in staat hier bij de fa list en bedrog

Back to top button
%d bloggers liken dit: