Hollands Kroon

Het Juridisch Loket opent een servicepunt in Wieringerwerf

Wieringerwerf – Het Juridisch Loket komt naar Hollands Kroon. Vanaf 7 maart zijn zij te vinden in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Men kan hier terecht voor vragen over scheiden, maar ook inwoners met een laag inkomen en weinig spaargeld kunnen hier gratis terecht met juridische vragen. Het loket is geopend in de ‘even weken’ op dinsdagen tussen 9.00 en 11.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig.

Sinds juli 2021 heeft Hollands Kroon een scheidingsspreekuur voor ouders die gaan scheiden. Dit spreekuur is onderdeel van het ‘Scheidingsplein’. Op deze website staat informatie en hulp over scheiden. Hiervoor werkt de gemeente ook samen met het Juridisch Loket. Deze samenwerking bevalt zo goed, dat het Juridisch Loket in de Cultuurschuur in Wieringerwerf een servicepunt opent. De gemeente adviseert inwoners hun bezoek goed voor te bereiden: “Houd gegevens over uw inkomen en spaargeld bij de hand en schrijf de vragen die u heeft vooraf op. Houd ook belangrijke papieren bij de hand. Zoals brieven of contracten.”

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button