112

Man (36) aangehouden na beroving 76-jarige vrouw

Den Helder – De politie heeft dinsdag 28 februari een aanhouding verricht na een melding van een beroving aan de Pieter de Leeuwstraat in Den Helder. Hierbij is een 76-jarige vrouw uit Den Helder beroofd van haar mobiele telefoon. De aangehouden verdachte betreft een 36-jarige man uit Den Helder. Zijn rol bij de beroving wordt nader onderzocht.

Toen het slachtoffer rond 22.15 uur in de Pieter de Leeuwstraat liep, kwam er een man voor haar staan en nam hij hardhandig de mobiele telefoon van het slachtoffer af. De verdachte vluchtte na de beroving richting de Kersje Visserstraat. De vrouw heeft bij de beroving gelukkig geen letsel opgelopen, maar is erg geschrokken. Het slachtoffer heeft na de beroving de politie ingeschakeld.

Na een zoekslag heeft de politie een 36-jarige verdachte aangehouden in de omgeving van het station Den Helder Zuid. De man is meegenomen naar het bureau en zijn rol bij de beroving wordt onderzocht.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek naar deze beroving en komt ondanks de aanhouding graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien, gehoord of heeft u beelden van deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844 of vul het tipformulier in.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button