Sport

Open dag bij Turnlust, afdeling badminton

Den Helder – Een 50-jarig jubileum mag niet onopgemerkt voorbij gaan. Het Sport- en zalencentrum de Draaikolk bestaat dit jaar 50 jaar en de afdeling badminton van Turnlust, die in de Draaikolk zijn thuisbasis heeft, bestond in 2022 ook 50 jaar. Door Corona kon het feest geen doorgang vinden.

Nu wel en dus vindt dit plaats op zaterdag 18 maart. Tussen 14.00 uur en 17.00 uur is er een recreatief en sportief evenement. Iedereen die bekend is met badminton of graag kennis wil maken met deze sport is welkom. De zaal is open vanaf 14.00 uur. Deelnemers kunnen meedoen aan activiteiten die verband houden met de verschillende vaardigheden van badminton. Ze kunnen oefenen met anderen of wellicht een partij spelen. Dit alles onder begeleiding van een aantal van de Turnlust-spelers. Neem wel sportschoenen mee.

Bij Turnlust is inschrijving voor badminton mogelijk vanaf de leeftijd van 18 jaar. De afdeling heeft nu ongeveer 50 leden en er zijn vijf speelmomenten per week, drie avonden, een ochtend en een middag. Spelplezier en gezelligheid staan voorop.

Bezoekers kunnen een prijs winnen door het raden van hoeveel shuttles er in de zaal hangen. De prijsuitreiking zal in de loop van de middag plaatsvinden. Daarnaast zullen alle bezoekers niet met lege handen naar huis gaan. Van 17.00 tot 18.00 uur is er in de foyer van de Draaikolk een reünie voor leden en oud-leden. Ook nieuwe leden zijn bij deze reünie welkom om samen een hapje en een drankje te doen.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button