Hollands Kroon

Ruim 1300 pakken koffie voor voedselbank Kop van Noord-Holland

Advertentie:

Anna Paulowna – Dankzij de Lionsclubs Anna Paulowna en Wieringermeer kan de voedselbank in Anna Paulowna hun koffievoorraad met ruim 1300 pakken uitbreiden. In alle Deka supermarkten in Hollands Kroon en bij kapsalon Reus in Anna Paulowna en Expert in Breezand konden punten van Douwe Egberts koffiepakken worden ingeleverd.

Zie: Lions zamelen koffiepunten in voor voedselbank.

In totaal zijn ruim 800.000 punten ingezameld wat goed is voor 1373 pakken koffie. Een hele pallet vol, die door Etienne Broersma en Antoine Huiberts van beide Lionsclubs is overhandigd aan penningmeester Nico Vlaming van de voedselbank. Nico was zeer verheugd met het grote aantal en zal zorgen dat het goed wordt besteed.

Het tellen van alle punten is gedaan door verschillende Lionsleden en heeft heel wat uurtjes in beslag genomen. De Lionsclub uit Anna Paulowna doet de inzameling sinds 2017 en Wieringermeer is er dit jaar voor het eerst bijgekomen. Beiden zijn zeer tevreden over de samenwerking en vinden het mooi dat zij een bijdrage kunnen leveren aan de voedselbank.

Volgend jaar zullen beide clubs zeker weer deelnemen aan de koffie punten actie dus u kunt nu alvast gaan sparen. Wel nog een klein verzoek om de leden bij het tellen te ontlasten. In het geval dat u grote aantallen inlevert graag in een envelop en een briefje erbij met het aantal punten. Voor meer informatie: www.Lions.nl  en www.voedselbankkopvannoord.nl

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button