Den Helder

Thee drinken met wethouder Tessa

Den Helder – Wethouder Tessa Augustijn is graag bereikbaar voor inwoners, organisaties en ondernemers in de gemeente. Een idee, vraag of probleem? Over economie, inclusie of verkeer en vervoer? De wethouder gaat graag het gesprek aan.

Tessa Augustijn: “Ik ben benieuwd naar uw vragen en ideeën voor een inclusief, bereikbaar en toegankelijk Den Helder. Hoe kunnen we bijvoorbeeld beter met u communiceren? Hoe zorgen we ervoor dat iedereen zich welkom voelt in onze gemeente? En wat zijn bijvoorbeeld vragen of ideeën rondom bereikbaarheid en verkeersveiligheid? De komende periode houd ik vier keer een spreekuur. Drie op locatie in Den Helder, Julianadorp en Huisduinen en een keer digitaal. Het is wel belangrijk dat u zich vooraf even aanmeldt. Dat kan via de website www.denhelder.nl/theemettessa. Bellen kan ook: naar 14 0223. En geef dan ook aan bij welk spreekuur u langs wilt komen en welk onderwerp u wilt bespreken. Ik zorg dan dat de thee of koffie klaar staat.”

Het spreekuur is bedoeld voor inwoners, organisaties en ondernemers die een bepaald onderwerp of probleem willen voorleggen in een gesprek van maximaal 15 minuten. Onderwerpen waarover wethouder Augustijn met inwoners in gesprek kan gaan zijn: Verkeer en vervoer, Economie, Inclusie, Inwonersbetrokkenheid en Communicatie.

Donderdag 9 maart 2023 om 13.00 tot 14.30 uur in Bibliotheek School 7, Keizersgracht 94
Maandag 3 april 2023 om 14.00 tot 15.30 uur in MFC ’t Dorpshuis Julianadorp, Middelzand 3504
Woensdag 10 mei 2023 om 13.00 tot 14.30 uur in Dorpshuis Huisduinen, Badhuisstraat 23 – 25
Woensdag 7 juni 2023 om 09.00 tot 10.30 uur, Digitaal (via Teams)

Per gesprek is een kwartier gereserveerd. Er zijn tot en met juni zestien gesprekken beschikbaar.

Aanmelden
De geïnteresseerden kunnen een afspraak boeken via www.denhelder.nl/theemettessa. Daar kunnen zij de locatie, datum en tijdstip inboeken. Daar geven ze ook door over welk onderwerp ze willen gesprekken. De aangemelden krijgen een bevestiging in de mail.

Ook kunnen geïnteresseerden het Klantcontactcentrum bellen om een afspraak in te laten plannen. Het Klantcontactcentrum is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via 14 0223.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

2 reacties

  1. Zonde van je tijd, gaat toch net als met vorige wethouders, ja ja geweldig idee, gaan we naaf kijken en daarna bloed het weer dood en veranderd er niets, ze zitten er stuk voor stuk alleen voor zichzelf

Back to top button
%d bloggers liken dit: