Uitgaan

Villa Rosie is te zien in het Cultuurkerkje

Advertentie:

Oudesluis – Villa Rosie neemt de bezoeker mee met muziek en theater op zaterdag 11 maart 2023 in het Cultuurkerkje, aan de Noorderweg 14A in Oudesluis, Ze brengen een wervelwind van veelkleurige luisterliedjes mee. De musici noemen hun liedjes wel ‘Nederchansons’, omdat ze theatraal zijn en gepassioneerd, en een andere keer juist grappig of poëtisch. De songs vertellen de verhalen uit het leven, over een klein gevoel van verlangen, een groot verdriet of gewoon de liefde voor de kat.

Villa Rosie bestaat uit vier ervaren musici; Miranda Zuurbier (zang, accordeon), Michel de Wit (gitaar), Vincent Lamers (contrabas), Mark Minnema (mandoline, bouzouki, slideguitar). Ze hebben er lol in om eigen en eigenzinnige liedjes te maken, in hun eigen taal en met inspiratie uit vele windstreken. Bezoekers horen heupwiegende klanken van de bas, Zuid-Amerikaanse ritmes waar bassist Vincent van houdt. Die zijn de hartslag van de groep, waarin ook Spaans temperament doorsijpelt, gitarist Michel weeft graag flamencotechnieken door zijn spel.

Aanvang is om 20.00 uur. De geïnteresseerden kunnen hun kaarten bij ingang of reserveren via https://cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/. Entree is 10 per persoon.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button