Uitgaan

Vrienden van Den Helder: Rondje Kleinkunst

Den Helder – De Vrienden van Den Helder organiseren dit jaar Rondje Kleinkunst en wel op zondag 12 maart van 13.30 tot 17.00 uur. Rondje Kleinkunst is een carrousel van vier verschillende theatervoorstellingen van ieder 30 minuten. De voorstellingen vinden plaats op verschillende locaties en deze zijn op loopafstand van elkaar verwijderd. De locaties zijn theater De Kampanje, Rik Niks, School 7 en Zevenskoop. Op iedere locatie is er gelegenheid om wat te eten en drinken.

Voor deze middag zijn Boban Benjamin Braspenning, Beth en Flo, Jeaninne la Rose en Blauwe Vinkjes gevraagd op te komen treden voor het Helders publiek. De kaartverkoop is inmiddels gestart via de website, www.vriendenvandenhelder.nl.

Prijzen
Kaarten voor vrienden: 15 euro
Kaarten voor niet-vrienden: 22,50 euro
Beide prijzen zijn exclusief servicekosten.

Uiteraard kunnen mensen ook via de website vriend worden en zo gebruik maken van korting tijdens de komende evenementen die worden georganiseerd. Voor meer informatie: www.vriendenvandenhelder.nl.

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button