Texel

De Koog ook rustig door Coronacrisis

De Koog – Het is de badplaats van het eiland, waar elk jaar veel toeristen heen gaan. Een plek met veel hotels, vakantieparken en campings in de buurt. Daarnaast is De Koog ook onder de jongeren de uitgaansplek op het eiland. Er zijn daar verschillende kroegen, waaronder De Babbels, De Toekomst, De Sjans en Dos Santos. Ook zijn er in De Koog veel restaurants te vinden.

Zowel uitgaan als op vakantie gaan is vanwege de Coronacrisis even niet meer mogelijk. De kroegen en restaurants zijn dicht en toeristen worden aangeraden nu thuis te blijven en niet op vakantie te gaan. Dat leidt ertoe dat De Koog in elk geval tot 28 april erg rustig is. Dat is voor vele toeristen die graag naar Texel komen een raar beeld om te zien, want De Koog is normaal gesproken een drukke en geliefde plek op het eiland.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button