112

Drukke nacht voor inbreker(s) Julianadorp

Julianadorp – De politie meldt dat in de nacht van zondag op maandag drie keer geprobeerd is in te breken in Julianadorp. In twee van de drie gevallen is het ook gelukt goederen te ontvreemden.

In Wierbalg-23 is gepoogd om via de achterdeur in te breken. In Kruiszwin-54 is de inbreker wel binnen geweest. Ook hier is hij/zij via de achterzijde binnen gekomen door een raam te verbreken. Diverse goederen zijn meegenomen. In Doorzwin-53 kwam de inbreker eveneens via de achterzijde binnen. Ook hier zijn diverse goederen weg genomen.

Sluit ramen en deuren bij vertrek en ook ’s nachts. Wanneer een raam op een uitzetijzer staat in de nachtelijke uren, is het voor een inbreker zeer makkelijk om binnen te komen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button