Den Helder

Mediabedrijf Akse Media officieel failliet verklaard

Advertentie:

Den Helder – Het Helderse mediabedrijf Akse Media is op dinsdag 12 maart door de rechtbank failliet verklaard. Het faillissement was aangevraagd door eigenaar Martin Arends. Woensdag komt de curator langs bij Akse Media en donderdag het UWV, om het personeel te informeren en ondersteunen in verband met het aanvragen van uitkeringen.

Akse Media, opgericht in 1986, is lange tijd uitgever van gemeentegidsen geweest. Ook informatie- en rouwmagazines werden daar gedrukt. Daarnaast maakte Akse uitgaves voor bijvoorbeeld nieuw te realiseren bouwprojecten en ontwikkelde het bedrijf huisstijlen.

De aanvraag van het faillissement door eigenaar Martin Arends werd op 11 maart bekendgemaakt door het Noordhollands Dagblad. Arends licht de reden voor het faillissement toe in de krant. “Ik heb mijn ziel en zaligheid in het bedrijf gestopt, maar de omzet is onvoldoende om te blijven bestaan. Daardoor is er geen langetermijnperspectief. Zo simpel is het.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button