Hollands KroonMaritiem

Onderhoud Skuutje WR60 en Wieringer Aak WR4 deels gereed

Advertentie:

Den Oever – Het onderhoud aan het Wieringer Skuutje WR60 en aan de Wieringer Aak WR4 heeft afgelopen maand plaatsgevonden, hierdoor is het voor een belangrijk deel gereed. Dat verliep zeer voorspoedig.

Het was eerst de bedoeling dat de schepen in Den Oever op het zoute water zouden liggen, omdat dat goed is voor de conservering van het hout. Vanwege de COVID-19 crisis zijn alle havens langs de Waddenzee gesloten voor pleziervaart, daarom liggen de schepen momenteel bij de Watersportvereniging Amstelmeer op de Haukes.

De COVID-19 crisis heeft ook gevolgen voor de plannen die er met de schepen zijn. Zo wordt de cursus “Zeilen voor Landrotten”, verplaatst naar een andere tijd dit jaar, ook is er een mogelijkheid dat het een jaar wordt overgeslagen. Het varen met schepen tijdens Vistival, gaat niet door. Over de andere activiteiten in Den Oever, zoals de Flora & Visserijdagen, is nog geen duidelijkheid over of dat door kan gaan.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button