Den Helder

Nieuwe elektrische laadpalen in Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Extra openbare laadpalen worden in Den Helder bijgeplaatst. Er worden palen geplaatst in Julianadorp (Kruiszwin), de Gorterstraat en de Torp in Den Helder. Bij de openbare laadpalen wordt een parkeerplaats gereserveerd, die bestemd is voor het opladen van elektrische auto’s. Wordt de paal veel gebruikt? Dan wordt na verloop van tijd een tweede parkeerplaats gereserveerd.

Elektrisch rijden is in. Op dit moment rijden in Nederland bijna 175.000 elektrische auto’s rond. Nu al kent bijna iedereen wel iemand met een elektrische auto. Ook elektrische fietsen en scooters worden steeds populairder. Bestellingen van webshops worden vaker bezorgd met elektrische (bestel)wagens. Allemaal tekenen die erop wijzen dat elektrisch vervoer steeds meer de norm wordt. De gemeente Den Helder ondersteunt deze ontwikkeling met zo’n veertig laadpalen.

Ook een laadpaal erbij?
Bewoners die in een laadpaal in hun straat willen.Kijk dan op de pagina laadpaal electrische auto aanvragen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button