Den Helder

Ook in Den Helder toch wat 1 april grappen

Adverentie

Den Helder – De dag van de grappen, beter bekend als 1 april. Op deze dag halen veel mensen grappen uit bij anderen. Zo ook bijvoorbeeld de politie van Den Helder.

De politie van Den Helder maakte 30 maart 2021 bekend dat zij de striping op de auto’s zouden veranderen. Deze zouden blauw met geel worden, zoals de Engelse politie heeft. Het voertuig is al gespot in Den Helder en zou de hele dag rond rijden.

Ook het zwembad Heersdiep haalde een 1 april grap uit. Volgens het aquacentrum is het vanaf 1 april verplicht een badmuts te dragen in en rondom de zwembaden. Via een link in het artikel zijn deze badmutsen te bestellen. Als mensen echter op de link klikken springt er groot in beeld ‘1 april’.

Op Scholen Aan Zee werd de parkeerplaats afgezet, een grap opgezet door de conciërge. “Vandaag mag je even niet je auto parkeren tussen de gemarkeerde vakken. De blaadjes hebben rust nodig om te groeien” stond op een briefje bij de conciërge.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button