Hollands KroonZakelijk

Zwembad De Terp werkt aan heropening

Wieringerwerf – De zwembaden zijn inmiddels al zo’n zeven weken gesloten en mogen ook nog niet open. Bij zwembad De Terp in Wieringerwerf zitten ze echter niet stil, zo laat een woordvoerder van het bad weten.

“Achter de schermen is het team van Zwembad De Terp samen met een groep vrijwilligers volop in overleg om zich voor te bereiden op het moment dat wij ons bad weer in gebruik kunnen nemen. Welke maatregelen zijn daarvoor nodig? Kunnen wij de hygiëne waarborgen? Hoe gaan wij de zwemlessen organiseren als wij 1,5 meter afstand moeten houden? Is het mogelijk om ons zwembad voor meerdere doelgroepen open te stellen? Deze vragen en meer vergen aanpassingen om u straks weer van dienst te kunnen zijn. Dit alles natuurlijk binnen de richtlijnen die de overheid stelt.”

“Gelukkig komen er goede adviezen vanuit de zwembranche waar wij op terug kunnen vallen en die wij meenemen in ons plan van aanpak. In elk geval zijn de controles van het zwemwater de afgelopen weken doorgegaan. Wat betreft dit onderdeel is alles op orde. Het allerbelangrijkste is dat wij iedereen een goede gezondheid wensen zodat wij bezoekers, op het moment dat het weer verantwoord is, in ons zwembad kunnen verwelkomen.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button