Hollands KroonVideo

Obligatieleningen voor Hospice Het Tweede Thuis (video)

Westerland – Met de uitgifte van speciale obligatieleningen hoopt Stichting Het Tweede Thuis het restant van de benodigde geldsom binnen te halen die nodig is voor de realisatie van het Hospice in Westerland. Bij Adviesgroep Wieringen in Hippolytushoef werd zaterdagochtend de eerste lening uitgereikt. Voor 500 of 1000 euro kan een ieder de komst van het Hospice steunen.

In Hospice Het Tweede Thuis verzorgen en begeleiden de vrijwilligers mensen in de laatste fase van hun leven. De vergunningen zijn binnen en de fondsenwerving is gestart, maar er is nog wel wat geld nodig. Bijvoorbeeld om het pand ook minimaal energieneutraal te maken. Hiervoor zijn flinke investeringen nodig, zoals de aanleg van zonnepanelen en een aardwarmte installatie. Als alles volgens planning verloopt, kan de bouw van de appartementen en de opknapbeurt van de boerderij over enkele maanden beginnen. De hoop is dat het Hospice in het voorjaar van 2022 kan worden geopend.

Het intekenformulier Obligatielening van Stichting Het Tweede Thuis is te vinden op de website www.hettweedethuis.nl.

Toon meer

Sanne Scharloo

Sanne Scharloo is AV-specialist bij Regio Noordkop. Ze woont in Julianadorp, is 25 jaar en is bereikbaar via sanne@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button