Den HelderUitgaan

Kermis op het parkeerterrein van F.C. Den Helder

Den Helder – De kermis zal van 3 tot en met 7 mei neerstrijken op het parkeerterrein van F.C. Den Helder. Bezoekers kunnen aan de Bremstraat genieten van een breed scala aan kinder- en familieattracties.

Zo zullen onder meer de dansende theekopjes, ook wel de tea cups, op het terrein staan. Ook de buggy’s zijn aanwezig. Daarin kunnen kinderen én volwassenen op avontuur door de jungle. Als kers op de taart zullen een aantal hoofdrolspelers uit Disney’s Jungle Book de inzittenden begroeten. Verder is er een trampoline aanwezig, waar de kleintjes naar hartenlust kunnen springen en salto’s maken. Ook de autoscooter is present. Dat is een attractie waar deze inzittenden geen voorrang aan rechts hoeven te geven en eigenlijk alle verkeersregels aan de laars mogen lappen. Bij de Wip zoeft een bank vol passagiers van boven naar beneden en van links naar rechts.

De liefhebbers van de traditionele kermislekkernijen zijn als vanzelf niet vergeten. Een heerlijke suikerspin, Spaanse churros een zakje nougat en/of zuurstok, een olie- en/of krentenbol, het is er allemaal.

Speciaal bezoek
Als extra komt op woensdag 3 mei om 15:00 uur Bing & Flop op visite. Op vrijdag 5 mei om 19:00 uur zal Paw Patrol gezellig komen kermisvieren. Op zaterdag 6 mei om 19:00 uur komt Sonic langs, terwijl op zondag 7 mei om 15:00 uur Pikachu een bezoek aan de kermis zal brengen.

De kermis is op woensdag van 13:00 tot 22:00 uur geopend. Op donderdag is dat van 13:00 tot 19:30 uur (dodenherdenking). Op vrijdag en zaterdag kunnen bezoekers er van 13:00 tot 22:30 uur terecht, terwijl op zondag 7 mei van 13:00 tot 20:30 uur kermis kan worden gevierd. Bezoekers die voordelig kermis willen vieren, vinden op de website www.kermiskorting.nl van veel attracties een kortingsbon.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button