Hollands KroonPolitiekRegio Noordkop

Regio Noordkop zoekt nieuwe collega’s!

Streekomroep Regio Noordkop heeft weer plek voor nieuwe collega’s. Per direct zijn we op zoek naar een commercieel talent en per 1 september naar een politiek verslaggever voor Hollands Kroon. Het betreft betaalde functies van respectievelijk 16 en 20 uur per week. Interesse? Mail naar werk@regionoordkop.nl.

Voor de uitbreiding van onze commerciële activiteiten zijn Regio Noordkop en Noordkop Centraal gezamenlijk op zoek naar een commercieel medewerker (16 uur per week) die actief is in de Kop van Noord-Holland. Je hebt ervaring met de verkoop van advertenties en bent in bezit van een rijbewijs. We bieden een prima basissalaris en daarbovenop een provisie- en bonusregeling.

Regio Noordkop is op zoek naar een nieuwe collega in de functie van politiek verslaggever. Hij/zij doet verslag van de politieke bijeenkomsten in Hollands Kroon, bezoekt persconferenties en maakt verhalen over de politieke ontwikkelingen in de regio. Het betreft een functie voor 20 uur per week. Als politiek verslaggever maak je deel uit van de nieuwsredactie van de omroep. Je werkt zelfstandig, maar ook samen met de andere verslaggevers. Binnen je eigen vakgebied (de politiek) is het een baan met veel vrijheid.

Interesse? Meer weten? Bel tijdens kantooruren met 0223-684609 of e-mail je cv naar werk@regionoordkop.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button