Hollands KroonVideo

Repetitie dodenherdenking Tweede Wereldoorlog in de Hippolytuskerk (video)

Advertentie:

Hippolytushoef – Het 4 mei comité Wieringen gaat in samenwerking met het koor van Oosterland en Harmonieorkest Apollo een herdenking organiseren in de Hippolytuskerk. Voordat deze tot uitvoering kan worden gebracht moet er wel flink worden gerepeteerd. Het comité is er al weken mee bezig.

Verschillende organisaties zoals museumkoor Michaëlskerk, leden van de protestante kerk, Apollo orkest uit Den Oever en de scholen verlenen hun medewerking. “Wij willen vooral de kinderen hierbij betrekken zodat zij weten wat er allemaal voor verschrikkelijke dingen in de oorlog zijn gebeurd”, aldus Yvette Cornelissen. De herdenking vindt donderdag 4 mei om 18:30 uur plaats in de Hippolytuskerk en de entree is vrij.

Geïnteresseerden die de dodenherdenking niet kunnen bijwonen, kunnen deze ook volgen via een livestream. De link voor de livestream vanuit de kerk wordt vooraf gedeeld via de Facebook– en Instagrampagina van het 4 mei comité Wieringen.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button