Den HelderUitgaanVideo

Helderse terrassen snel bezet na heropening horeca (video)

Den Helder – Een zonnige maandag, bijna iedereen vrij dankzij Pinksteren en na maanden mocht eindelijk de horeca weer open. Niet zo gek dus dat de terrassen in de Helderse binnenstad al snel na 12.00 uur aardig bezet waren. “We waren er echt weer aan toe”, laat een van de vele bezoekers weten.

De afgelopen periode is door veel ondernemers hard gewerkt aan de heropening. Op het terras moet afstand worden bewaard en dat betekent in principe minder klanten, maar gelukkig werkte de gemeente bij zeker twintig terrassen mee aan uitbreiding. Ook binnen was publiek eindelijk weer welkom. Bij de meeste restaurants waren de nodige reserveringen binnengekomen, zodat de herstart van de horeca in elk geval qua belangstelling een succes kan worden genoemd.

En gelukkig hielden de meeste gasten zich ook keurig aan de speciale regels. Regio Noordkop maakte aan het begin van de middag een rondje langs wat terrassen.

Toon meer

Lesley Alma

Lesley Alma is werkzaam bij Regio Noordkop als verslaggever radio en televisie. Zij is woonachtig in Den Helder en bereikbaar via lesley@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button