Hollands KroonUitgaanVideo

Restaurants openen weer hun deuren (video)

Adverentie

Hollands Kroon – Na 13 weken mochten op zondag 1 juni de cafés en restaurants weer hun deuren openen. Wel voorzichtig, want er blijven voorlopig regels gelden. Eén van deze restaurants is de Zingende Wielen aan de N99 bij Den Oever. Zij hebben vele aanpassingen moeten maken om weer open te kunnen gaan en de gasten te mogen ontvangen.

Zowel binnen als buiten is er enorm veel ruimte om de tafels heen. Alles om die anderhalve meter te waarborgen. Tussen de tafels moet dan ook drie meter ruimte zijn, omdat er tussendoor ook nog geserveerd moet worden. Vooraf moet eigenlijk worden gereserveerd maar omdat het hier een wegrestaurant betreft en de klanten zomaar aan komen is dit vrijwel niet te doen. Daarom staat er voor de ingang een kar waar alles voor binnenkomst met de klant wordt doorgenomen.

Allemaal een hele klus, maar zowel de klanten als het personeel zijn blij dat het langzamerhand weer een beetje de ‘normale’ kant opgaat.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button