112

Dronken jochies bezorgen politie veel werk

Den Helder – De politie dinsdag meerdere meldingen van overlastgevende personen op de Doggersvaart. Hierdoor hadden al meerdere jeugdigen een verbod gekregen om in een instelling te komen. Omstreeks 07.00 uur kwamen zij toch terug. Een van hen – een 14-jarige jongen – werd aangehouden voor huisvredebreuk. Hij was onder invloed van alcohol! Hij mag zijn roes uitslapen en zal later gehoord worden.

De andere jongen van 15 was reeds vertrokken. Maar om 09.00 uur kwam een melding dat hij mensen lastig viel bij een supermarkt op het Julianaplein. Een kwartier later bleek hij met vals geld bij een supermarkt op de Koningdwarsstraat te hebben betaald. Bij zijn aanhouding voor dit feit ging hij volledig in het verzet. Hij mishandelde hierbij een agent door deze te trappen en een andere agent kreeg een schop naar het hoofd. Ondanks volledige controle van de agenten bleef de jongen proberen om los te komen.

Op het bureau heeft hij het voor elkaar gekregen om een cel te vernielen door de gehele verlichting uit het plafond weten te krijgen. Politiemedewerkers die hier al 20 jaar werken hebben dit nog niet eerder meegemaakt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

3 reacties

    1. RB,jij zegt het..en ik dacht het.
      Zal wel niet mogen worden vermeld dat het de kansparels waren.

Back to top button
%d bloggers liken dit: