Overige

Kopgroep Bibliotheken organiseert workshop voor werkzoekenden

Kop van Noord-Holland – KopGroep Bibliotheken organiseert donderdag 3 juni samen met Gerjan Apeldoorn een online workshop voor werkzoekenden. Deze inspirerende workshop met veel praktische tips start om 10.00 uur en is gratis te volgen. Het is een aanrader voor iedereen die hulp kan gebruiken bij het solliciteren.

Vroeger hadden mensen een baan ‘voor het leven’, maar die tijd ligt ver achter ons. Mensen werken steeds vaker in deeltijd, we wisselen geregeld van werkgever en steeds meer mensen combineren een dienstverband met een bestaan als zzp’er. Toen kwam ook nog eens de coronacrisis die het leven totaal op z’n kop zette en ook grote invloed heeft op de arbeidsmarkt. Ook in crisistijden is er nog altijd werk en zijn er banen die leuk zijn. De concurrentie in de strijd om een (andere) baan wordt alleen steeds harder. Als mensen niet zichtbaar zijn, word zij niet gevonden. Mensen moeten dus letterlijk de kop boven het maaiveld uitsteken.

Gerjan Apeldoorn heeft na verschillende ervaringen (met successen en tegenslagen) zijn eigen droombaan al gevonden. Hij is trainer/coach van mensen die op zoek zijn naar een andere baan. Dit jaar kwam zijn boek ‘Baanbrekend naar (ander) werk’ uit waarin hij zijn kennis en jarenlange ervaring beschrijft.

Gratis aanmelden
Aanmelden en meer informatie via www.kopgroepbibliotheken.nl Deelnemers ontvangen een dag voor de workshop een e-mail met de link om in te loggen.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button