Overige

Kopgroep Bibliotheken organiseert workshop voor werkzoekenden

Advertentie:

Kop van Noord-Holland – KopGroep Bibliotheken organiseert donderdag 3 juni samen met Gerjan Apeldoorn een online workshop voor werkzoekenden. Deze inspirerende workshop met veel praktische tips start om 10.00 uur en is gratis te volgen. Het is een aanrader voor iedereen die hulp kan gebruiken bij het solliciteren.

Vroeger hadden mensen een baan ‘voor het leven’, maar die tijd ligt ver achter ons. Mensen werken steeds vaker in deeltijd, we wisselen geregeld van werkgever en steeds meer mensen combineren een dienstverband met een bestaan als zzp’er. Toen kwam ook nog eens de coronacrisis die het leven totaal op z’n kop zette en ook grote invloed heeft op de arbeidsmarkt. Ook in crisistijden is er nog altijd werk en zijn er banen die leuk zijn. De concurrentie in de strijd om een (andere) baan wordt alleen steeds harder. Als mensen niet zichtbaar zijn, word zij niet gevonden. Mensen moeten dus letterlijk de kop boven het maaiveld uitsteken.

Gerjan Apeldoorn heeft na verschillende ervaringen (met successen en tegenslagen) zijn eigen droombaan al gevonden. Hij is trainer/coach van mensen die op zoek zijn naar een andere baan. Dit jaar kwam zijn boek ‘Baanbrekend naar (ander) werk’ uit waarin hij zijn kennis en jarenlange ervaring beschrijft.

Gratis aanmelden
Aanmelden en meer informatie via www.kopgroepbibliotheken.nl Deelnemers ontvangen een dag voor de workshop een e-mail met de link om in te loggen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button