Hollands KroonSport

Kokkerstoernooi tennis in Hippolytushoef

Advertentie:

Hippolytushoef – Tennisvereniging Hippo organiseert voor de 38e keer het Kokkerstoernooi. Het toernooi wordt dit jaar gespeeld van 25 juni tot en met 3 juli. Na twee jaar afwezigheid in verband met het coronavirus vind het toernooi dit jaar eindelijk weer plaats. Het Kokkerstoernooi is een open toernooi waarvoor tennissers van categorie 4 tot en met 8 zich kunnen inschrijven via www.toernooi.nl. De inschrijving sluit op 19 juni of wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt.

De visavond is traditiegetrouw op de vrijdag. Dit jaar is de visavond gepland op 1 juli. Onder het genot van heerlijke vis gesponsord door Viscentre ’t Wad en Kaan transport kunnen bezoekers naar mooie tennispartijen kijken. Wegens groot succes is ook dit jaar weer het rad van fortuin waarvoor verschillende sponsoren hele mooie prijzen ter beschikking hebben gesteld. De organisatoren hebben veel zin om iedereen weer te verwelkomen op het gezelligste tennistoernooi van de Kop van Noord-Holland.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button