Cultuur/NatuurDen Helder

Pinksterexpositie Noorder Kunstkring

Den Helder – Na de coronaperiode, waarin leden van de Noorder Kunstkring in kleine groepjes hard hebben doorgewerkt, kunnen zij hun werk eindelijk laten zien tijdens de komende pinksterexpositie aanstaande 5 en 6 juni. Het hoofdthema is ‘zelfportret’, een thema waar zeer verrassend en divers resultaat uit voortgekomen is, in de vorm van onder andere teken- en schilderwerk, meer experimentele technieken en keramiek.

Verder zijn er veel vrije werken te bewonderen. Het keramiek en het speksteen laten mooie vormen zien. De expositiedagen zijn gratis te bezoeken op zondag 5 en maandag 6 juni van 14.00 uur tot 17.00 uur. Het adres is atelier Pasteurstraat 147a, naast de dierenarts in Den Helder. Noorder Kunstkring nodigt iedereen van harte uit om eens een kijkje te nemen en om in de ruime- en gezellige kantine bij te komen praten. De koffie staat klaar.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button