Cultuur/NatuurHollands Kroon

Wie wordt de winnaar van de Stimuleringsprijs Cultuur 2022?

Hollands Kroon – De winnaar van de de Stimuleringsprijs Cultuur van Hollands Kroon in 2022 wordt woensdag 15 juni bekend gemaakt. DinaMusic, Meerpeen Theater, Kunsthuis Steengoed en de Rock ’n Roll Fabriek zijn de genomineerden. Na ontvangst vanaf 19.30 uur zal Nienke Staal, singer-songwriter uit Hollands Kroon, in dorpshuis De Oude School in Wieringerwaard twee eigen composities ten gehore brengen.

Hierna gaat het officiële deel van start met een welkomstwoord door Ton van der Winden, covoorzitter Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK). Voorzitter vakjury Lia Rienks en jurylid Willem Messchaert presenteren vervolgens de juryrapporten van de vier genomineerden. Vervolgens maakt wethouder Cultuur Theo Meskers de winnaar Stimuleringsprijs Cultuur Hollands Kroon 2022 bekend. Hij zal een certificaat overhandigen en daarmee symbolisch het geldbedrag van €2.500,- als prijs.

Ook ontvangt de winnaar nog cultuurbox, een doosje met daarin adressen van lokale kunstenaars voor aankoop kunstwerk ter waarde van maximaal €500,-. De bijeenkomst duurt tot uiterlijk 21.30 uur. Bijwonen kan, maar vooraf aanmelden is wel nodig via een email naar cultuurprijshk@gmail.com met vermelding van het aantal personen die zullen bezoeken.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button