Den Helder

Workshop vrijwilligersmanagement NOC*NSF – Rabobank

Adverentie

Den Helder – Tijdens de Beursvloer Hollands Kroon bood Rabobank Kop van Noord-Holland onder andere een workshop vrijwilligersmanagement voor verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties aan. Deze workshop werd onlangs gegeven in het Rabobank-kantoor op het Kooypunt in Den Helder.

De workshop werd verzorgd door Bart Hendriks van NOC*NSF. Vanuit Hollands Kroon waren aanwezig Zaalvoetbalvereniging Succes, Gymvereniging Wieringen, Kringloopwinkel De Wieringer Schatkamer en Tennisclub Hippo, allen uit Hippolytushoef. Daarnaast was de Reddingsbrigade Den Helder aanwezig. Zij maakten deze match op de Beursvloer Den Helder van de Helderse Uitdaging.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button