Politiek

Behoorlijk Bestuur houdt inspraaksessie over Kadernota

Adverentie

Den Helder – Behoorlijk Bestuur houdt komende zaterdag (3 juni) een openbare fractiebijeenkomst. Daarin staat onder meer de Kadernota centraal, die binnenkort door de gemeenteraad wordt behandeld. Ook andere onderwerpen mogen tijdens deze bijeenkomst worden besproken.

Met de kadernota legt de gemeenteraad richting en kaders vast, hoe de begroting in november eruit gaat zien. “Wij zijn dus benieuwd hoe inwoners hier naar kijken”, meldt fractievoorzitter Sylvia Hamerslag. “Wij stellen de vraag:Waaraan willen de inwoners dat hun BELASTING geld in Den Helder & Julianadorp wordt uitgegeven?”

Wie met BB in gesprek wil is niet alleen welkom tijdens de openbare fractiebijeenkomst van 3 juni, maar ook tijdens een speciale inspraaksessie op 10 juni. Deze sessie staat volledig in het teken van de Kadernota en is van 10.00 tot 13.00 uur. De bijeenkomst vindt, net als de fractiebijeenkomst, plaats in het pand aan het Julianaplein 34B in Den Helder.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button